ED'S CATERING

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ed's Catering. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 20:46 Lekker authentiek Indisch eten. Aanrader
4 aug 2022 om 1:47 Wow, very pleasantly surprised. It was yummy, fresh, tasteful, nice portions and reasonable price. But also the delivery lady was friendly and did perfect handover. Not only am I gonna order from Ed's more often, I'm gonna recommend to all my friends
3 aug 2022 om 19:50 Heerlijk eten!
27 jul 2022 om 23:14 Voor het eerst dat ik zulke lekkere Indonesische gerechten heb besteld! Was echt werkelijk geweldig. Beste restaurant om te bestellen!
21 jul 2022 om 11:00 Was perfect qua smaak en bezorging! Alleen de verpakkingen vind ik minder, lekt door, moeilijk te openen ivm dicht getapt. En de bladeren mogen wat mij betreft uit de pindasaus.
14 jul 2022 om 22:29 Heerlijk eten snel bezorgd en warm
10 jul 2022 om 10:35 Lekker eten, wel wat veel suiker heb ik het idee.
5 jul 2022 om 21:11 Heel erg lekker!
1 jul 2022 om 21:05 Het lekkerste Indonesische eten van de stad. Op tijd bezorgd door een bijzonder aardige vrouw !
9 jun 2022 om 8:38 Heerlijk gegeten, ruime porties. Ga hier zeker vaker bestellen.
15 mei 2022 om 20:50 Was weer heerlijk!
8 mei 2022 om 21:40 Heerlijke rendang zoals altijd